ingyenes webstatisztika
Tímea örömteli története megmelengeti a szívedet: meddőségi problémáktól a boldog szülői létig
top of page

Tímea örömteli története megmelengeti a szívedet: meddőségi problémáktól a boldog szülői létig


Megosztjuk veletek Tímea örömteli történetét, mely a kezdetekben meddőségi problémákkal indult, végül azonban álmokat megvalósítva, két csodálatos gyermek megszületéséhez és már több mint 10 éve tartó boldog szülői léthez vezetett el Dr. Le Thuy Oanh cérnabeültetéses módszerének köszönhetően.


“Kedves Doktornő!


Fogadja szeretettel 10 éves ikreim fotóját. 11 éve kerestem fel rendelőjét meddőségi probléma miatt. Akkor már túl voltunk 3 sikertelen inszemináción és a lombikra készültünk. Lombik előtt kb. fél évvel kerestem fel Önt és elkezdtük a kezeléseket. Az első lombik sikeres lett és végig a terhesség alatt is jártam Önhöz és hiszem ez segített elvinni a terhesség 36. hetének első napjáig. Két egészséges, csodaszép gyerkőc megszületésében segített, melyért nagyon hálás vagyok. Azóta is rendületlenül felkeresem Önt egy-egy problémámmal, mert tudom, hogy a módszer működik és számos esetben tud segítséget nyújtani akkor is, amikor a nyugati orvoslásnak már nincsenek eszközei.

Köszönettel,


Tímea”




Mi is az a cérnabeültetés?


Dr. Le Thuy Oanh cérnabeültetéses módszere az akupunktúra egy továbbfejlesztett formája, amely ötvözi a hagyományos keleti- és a modern orvostudomány elveit és a betegségek széles spektrumán kínál gyógyulási lehetőséget.


1990 óta Dr. Le Thuy Oanh által alapított Vietnami Rehabilitációs Intézet az eredeti intézmény Magyarországon és Európában, amely cérnabeültetéssel kezel számos egészségügyi problémát. Csapatunk már több ezer beteget kezelt eltérő betegségekkel különböző országokból többek közt Magyarországon, Franciaországban és Németországban. A doktornő világszerte tart előadásokat és tanítja ezt a módszert. Bebizonyosodott, hogy a cérnabeültetéses módszer segítségével folyamatosan javuló eredményeket lehet elérni a különböző betegségek és problémák terén. Mindemellett a kezelés nemcsak az emberekre, de az állatokra is alkalmazható, ugyanis rájuk is jótékony hatást gyakorol a cérnabeültetés. 


Miért hatékonyabb a cérnabeültetés, mint a hagyományos akupunktúra?


A hagyományos akupunktúra során a tűket a test megfelelő meridiánjaiba és azok párhuzamos pontjaiba helyezik, majd hagyják, hogy azok kifejtsék hatásukat. A megfelelő pontokba elhelyezett tűk a kezelés ideje alatt stimulálják a szervezet öngyógyulását. A cérnabeültetés ennek a módszernek egy továbbfejlesztett változata, mely során önfelszívódó szálakat helyeznek a megfelelő pontokba, ezáltal meghosszabbítva a meridiánok és párhuzamos pontjaik stimulálását. A szálak 3 hét alatt szívódnak fel és fokozatosan fejtik ki hatásuk, mely a szervezet öngyógyulását folyamatossá és hatékonyabbá teszi.

 

Milyen előnyei vannak a cérnabeültetéses kezelésnek?


A cérnabeültetés azokban az esetekben is segíthet, ahol a nyugati orvoslás korlátokkal szembesül, illetve kiegészítő kezelés lehet a nyugati orvosi megoldások hatékonyságának növelésére. A Dr. Le Thuy Oanh által kifejlesztett cérnabeültetéses módszer holisztikus gyógyítást kínál, amely a Keleti és a Nyugati gyógyászatot ötvözve a meddőségi problémákon túlmenően számos más egészségügyi problémát és betegséget kezel, beleértve a bénulást, a gyermekkori süketséget és az elhízást is.


Tímea üzenete megmelengette a szívünk és reméljük története reményt ad sok más párnak is, hogy valóra váljanak szülői álmaik.









11 megtekintés0 hozzászólás
bottom of page